Tobias van Winkel

Tobias van Winkel

student consultant

Waarom heb je ervoor gekozen om voor VVA te gaan werken?
Ik ben bij VVA gaan werken omdat ik graag wat ik op school leer wat meer in de praktijk wil proberen toe te passen en omdat ik graag meer wilde leren over innovatie en consultancy. Ik studeer business maar ik mis in mijn studie een beetje de praktische kant, en dat is wat een job bij VVA mij aanbiedt. Dit is de ideale bijbaan omdat het mooi op mijn studie aansluit en de collega’s en de sfeer in het bedrijf is erg leuk!

Wat ga je doen bij VVA? En wat spreekt je daarin aan?
Binnen VVA ben ik actief als student consultant op het gebeid van  DigiCoaching. Het leuke hieraan vind ik het zoeken naar en het creëren van oplossingen voor mensen die ergens even niet aan uit komen. Hier haal ik erg veel energie uit.

Wat zou je graag vinden in je nieuwe baan?
Binnen mijn baan ben ik op zoek naar uitdagende projecten waar ik veel kan van leren. De consultancy op het snijvlak van organisatie en IT spreekt me erg aan en daar zou ik graag meer over willen leren.

Welke opleiding volg je, waar, waarom, hoeveelste jaar?
Ik doe de bachelor opleiding International Business Administration aan de Tilburg University. Dit is een vrij brede studie maar dit vind ik leuk, want ik vind bedrijfskunde en alles wat daar mee te maken heeft interessant. Ik zit in mijn derde jaar en ben van plan om volgend jaar aan mijn master te beginnen.

Terug naar ons team

Op de foto sta ik met een paar tennisballen, dit omdat ik graag een potje tennis speel in mijn vrije tijd en omdat ik ook enorm van competitie houd.