Tom Heijnen

Tom Heijnen

business consultant

Waarom heb je ervoor gekozen om voor VVA te gaan werken?
Op het moment dat ik met Mark in contact kwam, had ik net een nieuwe rol bij mijn vorige werkgever. Op zoek naar een nieuwe uitdaging was ik nog niet. Het verhaal van Mark, waarin de missie en visie van VVA duidelijk naar voren kwam, sprak mij echter zeer aan. In de vervolggesprekken met Piet, Martijn en Mark werd het eerder geschetste beeld bevestigd en versterkt. Daarom heb ik ervoor gekozen om de overstap te maken.

Wat ga je doen bij VVA? En wat spreekt je daarin aan?
Bij VVA ga ik aan de slag als Business Consultant. Hiervoor heb ik drie jaar ervaring in een soortgelijke rol opgedaan bij Centric, waar ik de rol van consultant en projectmanager vervulde. Het mooiste aan deze rol vind ik dat bij ieder project samengewerkt wordt om het beoogde doel te behalen. Deze samenwerking met anderen (klanten, collega’s) geeft mij mijn werkplezier.

Wat zou je graag vinden in je baan?
Ik hoop terecht te komen in een open, vrije, doch professionele sfeer, waarin samenwerking en betekenisvolle diensten/producten leveren aan de klant centraal staan.

Terug naar ons team

“Op reis gaan is één van mijn grootste hobby’s. Andere mensen ontmoeten en culturen/gewoonten ontdekken, daar word ik blij van. Het maakt mij niet uit of dit aan de andere kant van de wereld is, of dichterbij huis.”