Wesley Bennaars

Wesley Bennaars

business consultant

Vanaf dat ik jong was heb ik altijd al een interesse gehad in technologie. Deze interesse is begonnen bij spelcomputers maar is daarna gegroeid naar computers waarop ik zelf servers probeerde op te zetten en te laten draaien.  

Met die interesse was mijn keuze voor de opleiding ICT dan ook niet heel erg verrassend. Nadat ik die opleiding had afgerond heb ik een jaartje mogen proeven van het bedrijfsleven, maar kwam ik eigenlijk al gauw tot de conclusie dat ik niet uit was geleerd. Daarom ben ik in 2018 gestart met de opleiding Business IT & Management aan Avans Hogeschool te Breda waar ik opgeleid word om de brug te zijn tussen de business en de IT. 

Binnen VVA zal ik voornamelijk als afstudeerder aan mijn afstudeeropdracht werken. Daarnaast zal ik ook werkzaam zijn als student consultant binnen de DigiCoaching tak, waar ik mijn ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding in de praktijk kan gaan uitvoeren. 

Terug naar ons team

Vanaf jongs af aan heb ik altijd gevoetbald. Toen dat in corona-tijd werd stilgelegd heb ik een nieuwe hobby gevonden in golf. In het weekend loop ik dan ook vaak op zaterdag een rondje over de golfbaan en sta ik op zondag op het voetbalveld met mijn vrienden.