VVA begeleidt Helpt Elkander bij outsourcing

By december 12, 2013 juli 24th, 2020 Nieuws

VVA-informatisering heeft woningcorporatie Helpt Elkander uit Nuenen ondersteund bij de zoektocht naar een outsourcingspartij. Tijdens dit selectietraject heeft Helpt Elkander een keuze gemaakt voor een partij die de kantoorautomatisering en de telefonie ‘vanuit de cloud’ gaat aanbieden. Inmiddels is het migratietraject gestart onder begeleiding van VVA-informatisering.

Helpt Elkander heeft gekozen voor KKS uit Veldhoven. In het migratietraject wordt ‘in de cloud’ een omgeving voor Helpt Elkander gerealiseerd. In deze omgeving staan alle applicaties ter beschikking voor de medewerkers van de corporatie uit Nuenen. De telefonie wordt ook vernieuwd en gaat onderdeel uitmaken van dezelfde omgeving, inclusief een vast-mobiel integratie. Naast deze virtuele omgeving worden ook de fysieke werkplekken volledig vernieuwd.

Wanneer de migratie is afgerond, kan iedere medewerker van Helpt Elkander onafhankelijk van plaats, tijd en apparaat zijn of haar werk doen. De virtuele omgeving is overal en altijd beschikbaar.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn