Visie en aanpak

VVA-informatisering levert projectmanagement, adviesdiensten en coaching op het snijvlak van organisatie en ICT aan non-profit organisaties. Dat doen we altijd aan de klantzijde, vanuit een leverancier onafhankelijke rol. Wij geloven dat we met informatisering het verschil kunnen maken voor onze klanten. Door te investeren in samenwerking, innovatie, kennisdeling en kwaliteit realiseren we opdrachten die significant bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten.

De mooiste advies- en projectopdrachten zijn een avontuur: leuk, spannend en met een flinke dosis pit. Wij gaan het avontuur met onze klanten aan en zetten de kracht van medewerkers optimaal in. Behalve op de inhoud richten onze mensen hun aandacht op de veranderkundige kant van opdrachten. We coachen de klant op het nemen van regie, sturen op eigenaarschap en ondersteunen medewerkers bij hun rol tijdens de opdracht. Deze integrale benadering zorgt voor de borging van duurzame resultaten.

Onderstaande iconen staan symbool voor onze avontuurlijke aanpak:

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten bewuste keuzes maken. Dat is mogelijk wanneer vraagstukken met een frisse blik en vanuit verschillende invalshoeken worden bekeken.

 
 

Projecten vinden altijd plaats in een context. Verbinding tussen het project en haar omgeving is essentieel voor het slagen ervan. Wij coachen medewerkers op hun bewustzijn en handelen.

Wij zorgen ervoor dat de opdracht scherp in beeld wordt gebracht en blijft. Tijdens onze opdrachten houden we de vraag voor ogen welk probleem we moeten oplossen en waarom.

Om opdrachten succesvol uit te voeren, is verbinding maken met medewerkers belangrijk. Dat doen wij zowel formeel als informeel. Op de werkvloer en in de raad van bestuur.

Wij hebben een positief kritische houding. Wij dagen onze opdrachtgevers uit door ze regelmatig een spiegel voor te houden. Altijd onderzoekend of dingen anders en beter kunnen.

We blijven werken aan onze kennis, ervaring en vaardigheden om het verschil voor en met de klant te kunnen maken. Onze inzet stemmen we af op wat de klant nodig heeft.

Wij zorgen ervoor dat resultaten worden geborgd in de organisatie. Dat doen we door medewerkers actief te betrekken en te coachen binnen onze opdrachten.

Wij helpen om de stip op de horizon te bepalen. We zetten samen de koers uit en brengen de klant in positie om zelf de regie te voeren in de rol van opdrachtgever.

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?