VVA brengt Woonburg in de cloud

By februari 27, 2013 juli 23rd, 2020 Nieuws

VVA-informatisering is door Woonburg gevraagd te ondersteunen bij een outsourcingstraject. Woonburg is een Zeeuwse corporatie met ongeveer 2.000 woningen op Walcheren. VVA-informatisering heeft Woonburg begeleid bij de selectie van een geschikte leverancier die alle (kantoor)automatisering ‘in de cloud’ aanbiedt.

Het selectietraject is inmiddels afgerond en bestond uit verschillende onderdelen. Woonburg heeft deze stappen samen met VVA-informatisering genomen. Onderdeel van het traject waren onder andere een rondetafelgesprek, een uitgebreid programma van eisen, een demonstratieronde en referentiebezoeken. Alle onderdelen, offertes en aanbiedingen zijn door VVA-informatisering vergelijkbaar gemaakt.

Op basis van deze informatie heeft Woonburg gekozen voor een leverancier die alle (kantoor)automatisering ‘in de cloud’ gaat aanbieden. Dat betekent dat de Zeeuwse corporatie straks geen systemen, applicaties of apparatuur meer in het eigen pand en bezit zal hebben. Dit scheelt de corporatie geld, beheer en ‘gedoe’. Alle diensten worden afgenomen bij de nieuwe leverancier, die verantwoordelijk wordt voor beheer, onderhoud en ontwikkeling. Er wordt straks een vast bedrag per maand per gebruiker betaald.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn