VVA gaat Bernardus Wonen helpen

By augustus 10, 2011 juli 23rd, 2020 Nieuws

VVA-informatisering gaat aan de slag bij Bernardus Wonen uit Oudenbosch. Dit is een middelgrote corporatie met ruim 4.000 verhuureenheden. Het bezit is gelegen in de gemeenten Halderberge en Moerdijk, in zeven plattelandskernen: Bosschenhoofd, Hoeven, Noordhoek, Oudenbosch, Oud Gastel, Stampersgat en Standdaarbuiten. Op het gebied van informatisering en automatisering heeft Bernardus Wonen de vraag: “Hebben we de goede I&A zaken in huis en gebruiken we ze goed?” VVA-informatisering gaat antwoord geven op deze vragen.

Bernardus Wonen de behoefte heeft aan een inventarisatie op het gebied van informatisering en automatisering. Diverse onderwerpen zijn de revue gepasseerd, zoals de mogelijkheden om te veranderen op het gebied van woonruimteverdeling en het bereiken van grenzen van de huidige applicaties. Ook advies over deze applicaties – worden ze goed gebruikt, zijn ze toekomstbestendig? – is daarbij gewenst. Daarnaast moet er aandacht uitgaan naar de procesondersteuning. Hierbij wordt gekeken of de mogelijkheden van applicaties voldoende worden benut of dat applicaties wellicht onvoldoende in staat zijn het proces te ondersteunen.

De corporatie heeft de wens uitgesproken om in beeld te brengen wat de wensen van de organisatie zijn voor de komende jaren op het gebied van informatisering en automatisering. Met andere woorden: er moet in beeld worden gebracht wat de medewerkers nu en in de nabije toekomst nodig hebben om hun werk effectief en efficiënt te kunnen doen. Dat gaat VVA-informatisering de komende maanden onderzoeken. Daarnaast gaan we samen met Bernardus Wonen na welke leverancier(s) het beste kunnen voldoen aan deze wensen.

De Brabantse corporatie heeft voor VVA-informatisering gekozen vanwege de naadloos aansluitende dienstverlening. Ook onze visie en werkwijze sluit goed aan bij Bernardus Wonen.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn