Veel van onze huidige medewerkers (Mark, Allard, Rick, Laura en Cees-Jan) zijn afgelopen jaren vanuit de studierichting Information Management bij VVA-informatisering terecht gekomen. Zij vinden dat de master naadloos aansluit bij het werk wat wij als VVA-informatisering uitvoeren. Vandaar dat wij gevraagd zijn om geïnteresseerde bachelor studenten op het gebied van Information Management te inspireren over wat het vakgebied inhoudt en hoe dit tot uitdrukking komt in de praktijk.

Zo waren we aanwezig bij de IBA week. We hebben de studenten een uitgebreide introductie gegeven over wat Information Management precies is. Daarnaast kregen ze een fusie case voorgelegd, waarbij ze als adviseurs de directeuren van de twee woningcorporaties mochten interviewen en uiteindelijk een advies naar beide directeuren mochten uitbrengen.

Vervolgens mochten we ook tijdens de Master Experience Day de bachelor studenten uitleggen hoe wij Information Management terug zien in onze werkzaamheden. Daarnaast hebben we een leuke quiz gehouden om de interactie met de studenten aan te kunnen gaan.

Aangezien er bij beide evenementen internationale studenten in de zaal zaten hebben wij weer flink aan ons Engels niveau kunnen schroeven. Al met al twee supermooie evenementen waar we een hoop young potentials hebben mogen inspireren en spreken.